Hvad er CareerHub?

CareerHub er en karriereplatform, hvor studerende og virksomheder kan matche med hinanden og indgå samarbejder baseret på interesser, passion og kompetencer. Virksomheder lægger studiejobs ud i den rette kategori, hvorefter de studerende kan ansøge. Alle studiejobs er tidsbegrænsede; det kan være fra en dag til 12 måneder.

Mål, drømme og ambitioner inden for rækkevidde

Hos CareerHub mener vi, at alle skal have mulighed for at arbejde med det, de er passionerede omkring, og forfølge deres drømme og mål - det gælder for virksomheder såvel som studerende. 

Vi tror på, at samarbejde mellem studerende og virksomheder er en god vej til at opnå dette, da studerende ofte besidder det, virksomhederne efterspørger og vice versa. Derfor har vi lavet en platform, der ikke blot samler og giver overblik over opgaver og studerende, men gør det lettere at finde og starte det helt rette samarbejde, som er fordelagtigt for begge parter.


Det gør den ved at:

  • matche en virksomheds opgave med de(n) mest kvalificerede studerende
  • tilbyde en 'no cure - no pay'-løsning, så virksomheder kun skal betale, hvis de får ansat en studerende til at hjælpe dem nå deres mål
  • tilbyde en autogeneret, professionel kontrakt
  • fokusere på tidsbegrænsede eller opgavebaserede ansættelser; det kan være alt fra en dag op til 12 månederVores mission

Vi gør det lettere for studerende og virksomheder at indgå samarbejder, der giver værdi for begge parter.Vores vision

Vi vil bringe studerende og virksomheder tættere på hinanden - og dermed tættere på deres drømme og ambitioner.